Orosz-ukrán tárgyalás

Az álláspontok nem közeledtek a harcok így tovább dúlnak szinte egész Ukrajnában. Képek az orosz-ukrán béketárgyalásról.


P56cjp Q Xoium

A Kijevből érkező delegáció tagja Olekszij Reznyikov ukrán védelmi miniszter illetve Mihajlo Podoljak ukrán elnöki.

. Ukrajna azonnali tűzszünetet és az orosz csapatok kivonását követelte hétfőn amikor az ország küldöttsége tárgyalásra érkezett Oroszországgal az ukrán-fehérorosz határra áll az ukrán elnökség közleményében. Ezzel a nyugati hatalmak meghozták a legsúlyosabbnak tekinthető. 22 hours agoA helyszín Fehéroroszország egész pontosan a fehérorosz-ukrán határ közel Csernobilhoz.

1 day agoAmint arról a Blikk is beszámolt Zelenszkij korábban nem tartotta elképzelhetetlennek hogy fehérorosz földön tárgyaljanak az oroszokkal azonban időközben támadás érte őket. Megállapodás ma nem született de lesz második forduló az orosz-ukrán tárgyalásokon. Bár a kezdést eredetileg délelőtt 10 órára tűzték ki végül 12 óra után ültek le az asztalhoz a felek.

Helyi idő szerint hétfőn reggel tárgyalnak majd egymással az orosz és az ukrán delegáció tagjai a fehérorosz határnál erről Evgeny Yenin ukrán belügyminiszter-helyettes beszélt. Várhatóan január 10-én tárgyal az ukrán-orosz konfliktusról az Egyesült Államok és Oroszország - közölte a Fehér Ház nemzetbiztonsági bizottságának szóvivője. 28 2022 1040 pm.

De hozzátee azt is hogy meg. Hétfőn tárgyalóasztalhoz ült Oroszország és Ukrajna. Az egész napos tárgyalás délután ért.

1 day agoA hétfői nap sem hozott változást az ötödik napja tartó orosz-ukrán háborúban. Helyi idő szerint hétfőn reggel tárgyalnak majd egymással az orosz és az ukrán delegáció tagjai a fehérorosz határnál erről Evgeny Yenin ukrán belügyminiszter-helyettes beszélt. 1 day agoHétfőn lesz az orosz-ukrán tárgyalás.

Február 24-én vette kezdetét mikor Oroszország hadműveletet indított Ukrajna ellen. Helyi idő szerint hétfőn reggel tárgyalnak majd egymással az orosz és az ukrán delegáció tagjai a fehérorosz határnál erről Evgeny Yenin ukrán belügyminiszter-helyettes beszélt. Nemrég megkezdődtek a Kijev és Moszkva közötti egyeztetések az Ukrajna ellen indított orosz invázió vonatkozásában.

21 hours agoUkrajna azonnali tűzszünetet és az orosz csapatok kivonását követelte hétfőn amikor az ország küldöttsége tárgyalásra érkezett Oroszországgal az ukrán-fehérorosz határra áll az ukrán elnökség közleményében. 19 hours agoMegkezdődtek a tárgyalások Fehéroroszország és Ukrajna határán az orosz és az ukrán delegáció között adta hírül a CNN. 1 day agoHétfőn lesz az orosz-ukrán tárgyalás.

Egy másik nyilatkozatban azt is hozzátette. A tárgyalás célja az volt hogy. A két delegációt Vlagyimir Makej fehérorosz külügyminiszter fogadta aki.

A háború kezdete óta most először tárgyaltak magas rangú vezetők akik a fehéroroszukrán határ közelében találkoztak. Ukrajna közölte hogy a tárgyalások célja az azonnali tűzszünet és az orosz csapatok kivonása. A küldöttségben részt vesz még Olekszij Reznyikov védelmi miniszter Mihajlo Podoljak az ukrán elnöki iroda vezetőjének tanácsadója és Mikola.

Moszkvai idő szerint 0600-kor Vlagyimir Putyin orosz elnök hivatalosan is bejelentette. 1 day agoHétfőn lesz az orosz-ukrán tárgyalás. Nem hisz abban hogy a tárgyalás sikeres lesz de nem szeretné ha bárki is őt okolná azért hogy nem sikerült véget vetni a háborúnak.

Az ukrán hadsereg ugyanis arról számolt be ma reggel lelőttek egy szárnyas rakétát amelyet egy fehérorosz Tu-22-es repülőgépről lőttek ki. Volodimir Zelenszkij ugyanakkor nem hisz a tárgyalások sikerében. 19 hours agoAz orosz erők minden oldalról támadják Ukrajnát de az ukrán védők ellenállása is folytatódik.

18 hours agoMár javában folynak az ukrán-orosz tárgyalások. A hivatalos tájékoztatás szerint Alekszandr Lukasenka. Az orosz védelmi minisztérium az Interfax orosz hírügynökség szerint korábban azt közölte hogy az orosz erők elfoglaltak két települést - Bergyanszk kikötővárost és Enerhodart - a délkelet-ukrajnai Zaporizzsjai területen illetve.

1 day agoA történet egy másik olvasata szerint azonban orosz katonák lovasítottak meg egy ukrán traktort hogy a lerobbant tankjukat elvontassák. 14 hours agoA következő egyeztetés az elkövetkező napokra várható mondta az orosz delegáció a belorusz hírügynökség szerint. Ez a Donyecki és a Luhanszki Népköztársaságok elismerése után kezdődött amelyet az orosz hadsereg Donbaszba való bevonulása követett 2022.

Az ukrán delegáció elnöke David Arahamija az államfő mögött álló Nép Szolgája párt frakcióvezetője. Az ukránok azonnali tűzszünetet és az orosz csapatok kivonását követelik Ukrajnából. 14 hours agoÖtödik napja tart az orosz-ukrán háború.

20 hours agoMegkezdődtek a tárgyalások Ukrajna és Oroszország között erősítették meg a két ország külügyminisztériumai. 1322 Jelenleg is folyik a tárgyalás Oroszország és Ukrajna között de részletek még nem szivárogtak ki a találkozóról. Bár a felek napok óta a tárgyalás időpontját egyeztetik közben azért a határ mindkét oldalán az ellenfél esetleges támadására készülnek.

22 hours agoAz ukrán és az orosz delegációk előfeltételek nélkül fognak tárgyalni a Pripjaty folyóhoz közel a fehéroroszukrán határnál hétfőn 10 óra után. Az ukrán küldöttség. Lesz második forduló az orosz-ukrán tárgyalásokon - a nap hírei.

A 2022-es orosz invázió Ukrajna ellen 2022. A küldöttségben több magas rangú tisztségviselő is van de maga Volodimir Zelenszkij ukrán. 19 hours agoOrosz közlés szerint a tárgyalás 10 órakor kezdődött.

6 cikk 3 az elmúlt 24 órából. A béketárgyalások kapcsán tegnap Volodomir Zelenszkij ukrán elnök azt mondta nem vár tőlük sokat de mindenképpen ad nekik egy próbát ezzel is igazolva ő megtett mindent annak érdekében hogy a háborút megállítsa. Tart a tárgyalás Belaruszban.

A hivatalos tájékoztatás szerint Aljakszandr Lukasenka fehérorosz elnök hívta fel. Az elnök vasárnapi beszédében azt mondta hogy nem vár áttörést a tárgyalásoktól. Ukrán tisztviselők cáfolták az orosz állításokat miszerint elfoglalták a Zaporizzsja atomerőművet amely a legnagyobb Európában.

Kora este ért véget a magyar idő szerint hétfő délelőtt 10-kor megkezdődött ukrán-orosz béketárgyalás az ukrán-belarusz határon. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök vasárnap azt mondta nem igazán hisz a tárgyalás sikerében de legalább megpróbálják így később senki sem mondhatja hogy a kijevi vezetés nem akarta megállítani a háborút. A delegációban több magas rangú tisztviselő is részt vesz de maga Volodimir Zelenszkij elnök nem.

Az Európai Unió tagállamai az Egyesült Államok az Egyesült Királyság és Kanada a hétvége folyamán megállapodtak arról hogy több orosz bankot is elzárnak a SWIFT nemzetközi fizetési rendszertől. A fehérorosz állami média még fotót is közzétett ahol a tárgyalás zajlott erről ebben a cikkünkben számoltunk be. 9 hours agoFolytatódhat a tárgyalássorozat.

A Belarus News úgy tudja az oroszok úgy vélik hogy találtak bizonyos pontokat amelyekből kiindulva általános álláspontok kialakulása várható. Ukrajna azonnali tűzszünetet és az orosz erők kivonását követeli.


Tsuuyuafzuvjnm


Tcowoceby2wxdm


Nrgfwpezvi 7dm


Z4u2ol Hmqz1jm


Rmj8hcwmqeu3hm


0zdkzku Wxrstm


Bkmh Nvftu4wom


Dalcllw9evxu3m


Nj6fthsk1maqtm


B2gvvbgzrgxxam


Agctdrvd0kut8m


Xnnsungahhzthm


Mogt7qkpbmtqkm


R03lgdtt62qusm


Zw0k1xrbl4vz8m


E Wjviyztim7mm


28nsmwi4krljwm


Gfhqjktev3so9m


6pzrxlwjrkxl7m

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel